sâmbătă, ianuarie 03, 2009

Ce ai face daca nu ti-ar fi frica?


Dupa ce am citit pe blog-ul lui Iren si pe cel al lui Bucurenci povestea asta, m-am gandit ca e buna de o leapsa pe blog.

O sa incep, bineinteles, prin a spune ce as face eu:

As mai face o facultate dupa ce o termin pe-asta, si anume arte decorative.

Mi-as deschide o firma acum.

M-as marita cu Jo si i-as spala cu bucurie camasile si l-as culege beat de prin carciumi pe viata.

Sau alta varianta ar fi sa nu ma mai marit deloc si sa dau cu flit celor care m-ar privi condescendent din cauza asta. As fi self sufficient in cea mai mare liniste, as fi inspirata si puternica uite doar asa.

As lua toate responsabilitatile asupra mea si nu m-as plange de nimic.

As infrunta atacurile de panica, si nu le-as inabusi din fasa cu ceai de busuioc.

Eu acum va intreb pe voi (Luminita, Cristina, Sebi Cochinescu, Mihai Cochinescu, Catalina, Varujan, Anamaria Iuga , Matilda, Natalia, Teo, Vera, Adriana Taban, Claudiu, Ana mea, Bogdan Radu, Bobita, Aliona, Ghitza, Rene, Dorin, Alex Guga, Bogdan Dumitru, Manoleasca, Florin Cristescu,Iedul, Irene) iar voi, dupa ce va raspundeti voua insiva, postati comment aici sau la voi pe blog cu rugămintea să puneti link la acesta.

7 comentarii:

doorIN spunea...

Cred ca m-as muta la tara, as incepe o viata la tara, departe de oras, in natura.

Anonim spunea...

merege cu ceai de busuioc,la atacul de panica?pe bune?
si ce efect are?

Crina Manolescu spunea...

@Luminitza:
efect calmant, desigur, dar trebuie sa-l iei de par de la primele semne. 2 lingurite de busuioc la o cana de apa fiarta.
iti urez sa nu ai nevoie.

Ana Iuga spunea...

Daca nu mi-ar fi frica...
Cred ca as calatori prin lume, cu niste margele in traista ca sa pot sa am cum sa fac zgardane in caz ca raman fara bani.
As incepe cu Maroc. Si cred ca m-as duce cu bicicleta (asta cred ca mi se trage de la G.).

Anonim spunea...

Culmea e ca majoritatea persoanelor se gandesc la alte lumi, alte spatii etc.. In cazul meu, m-as lasa de invatamant si as incerca sa imi deschid un magazin de antichitati iar in acelasi local o ceainarie, as calatori mult desigur, as merge prin munti la altitudini mari in timpul iernii

Vera spunea...

Imi vine acum in cap un citat de Seneca pe care mi-l repetam in liceu "Nu pentru lucrurile sunt grele nu avem curaj ci pentru ca nu avem curaj ele sunt grele". Hmm, si daca nu mi-e frica??? Am sarit cu parasuta, am dormit singura in padure, m-am ras 0, ce as mai putea face. Mai apar frici mici, cotidiene, un fel de "atacuri de panica" la scara mica, dar astea sunt trecatoare. Nu vreau sa par superwoman dar nu-mi vine acum nimic in cap care sa ma infricoseze. Aha, stiu, as lasa facultatea acum, inainte de diploma si m-as duce (sa ma tot duca, cum zice cantecul popular) in munti pentru vreo cativa ani sau pentru totdeauna. Asta mi-e frica s-o fac pentru ca as rani suflete nevinovate, dar o gandesc temerar ca nici nu stiu ce mutant se poate instala in mintea mea.

ralu spunea...

as inainta o petitie oricarui creator de creiere, la propriu,sa-mi faca o frumoasa lobotomie, sa ia exemplu prezentul creier si sa-l faca cu totul altfel.
si gata.