joi, aprilie 30, 2009

it's all gone Pete Tong

Printre picaturi, pe langa dozele mele de seriale (nu spun care), mai reusesc sa vad cate un film. Unde altadata le inghiteam cu polonicul, acum e eveniment cand apuc sa vad unul cap-coada fara sa adorm sau sa intru in panica din motive de predari.
In seara asta m-am rasfatat cu It’s all gone Pete Tong, despre care am citit pe un blog simpa.
Pentru ca sunt calita cu “Fear and loathing in L.A.”, “Pulp Fiction”, si mule altele cu junkies si droguri la discretie, muci si alcool, injuraturi si futuri gretoase, am trecut repede peste fazele de gen si am savurat povestea unui DJ din Ibiza care dupa ce isi da seama ca a surzit complet, si bineinteles dupa criza aferenta, ca un Beethoven contemporan, incepe si...
Dar nu mai bine vedeti voi filmul ? Este clasicul band history movie, the up-down-riseagainfromashes type. Predictibil adica, dar nu suparator de, mai putin finalul, care e pur si simplu delicios. Te binedispune, pe alocuri are umor, si desi nu agreez tipul asta de muzica, parca altfel o digeri dupa ce il vezi.
Aici un preview :

sâmbătă, aprilie 18, 2009

inca unul.


Iertaciune, dar sunt in perioada Pollock.

duminică, aprilie 12, 2009

Ziua Zen


Ia uite ce am facut eu de ieri pana azi.
Dupa ce vazui in vitrina la Daniel minunea, ma apucai sa caut sa invat sa fac si eu una.
Tadaa.. Et voila!
Pare simplu, dar provocarea este in facerea celor 500 de module din hartie. Caci sunt cam 9 ore de munca. Impropriu spus, pentru ca e de fapt relaxare. La final daca mi-ai mai fi dat 200 de pliat, nu m-as fi suparat.
Plus ca e o forma de meditatie. Te gandesti la tot felul de lucruri la care nu apuci altfel decat pe buda sau inainte de culcare.
Caci, sa fim seriosi, mai avem noi timp de asa ceva?

Dispozitie de dialog cu noi insine?

Concluzie: Recomand metoda.
Succes!

luni, aprilie 06, 2009

inca unul



e destresant.
aproape la fel de eficient ca si origami.
(oare daca psihiatrii ar citi in pollocks, ce mi-ar zice? caci deja sunt ingrijorata depsre ce profil mi-ar face doar daca mi-ar intoarce geanta pe dos..)
:p

vineri, aprilie 03, 2009

Pollock-ul de astazi.

de aici.
ia incercati si voi.
va dau leapsa.

joi, aprilie 02, 2009